Ons logo

Terug

Leiding Musical 2002

"Lotje's Droom"


Voor het eerst brengt jeugdtoneelvereniging 'De Peeperklips' uit Rucphen een musical op de planken uitgevoerd door de leiding in plaats van door de leden. Het toneelbloed stroomt waar het niet gaan kan. De musical is getiteld "Lotje's Droom". De musical is geschikt voor jong en oud van 2 tot 100 jaar!
De uitvoering(en) vinden plaats op 23 juni om 14:00 uur in jeugdhuis 'De Louwen'.

Voor het bijwonen van deze voorstellingen wordt een toegangsprijs van €1,- per persoon gevraagd (zowel voor kinderen als volwassenen).

Benieuwd naar het verhaal? Tipje van de sluier?

Lotje ligt met hoge koorts in het ziekenhuis. Gelukkig ligt haar liefste knuffel, Bolleke de Beer, in haar armen. Plots valt ze in een diepe slaap en begint aan een avontuurlijke reis naar een onbekende wereld. In deze fantasiewereld wordt haar knuffelbeer tot leven gebracht door de kwaadaardige heks Morgana. Deze heks is van plan Bolleke te gebruiken om de strijd aan te gaan met de geliefde tovenaar Albertus. Lotje gaat op pad om haar beer weer te vinden en krijgt hulp van elven, een dwerg en een bange draak. Maar Lotje vraagt ook jullie hulp om gezamelijk het slechte te verslaan en het goede te doen zegevieren.

Kom maar kijken naar de eerste leiding musical van de Peeperklips…