Ons logo

Terug

We hebben inmiddels de 3 uitvoeringen gehad en ze zijn een daverend succes geweest. De leden, de leiding en de nieuwe apparatuur hebben hun werk goed gedaan. We hebben veel positieve reactie's gekregen van het publiek. Foto's kun je in ons fotoalbum bekijken. Er zijn ook heel veel leuke reacties teruggekomen van onze leden, bekijk ze in het gastenboek of het gastenboek archief. Je kan ook zelf iets in het gastenboek schrijven (schrijf in gastenboek).

De musical van dit seizoen (2000-2001) heeft de titel: "Het mysterie van Hotel Schonebeke" Het script, eigenlijk meer een rode draad, was gereed voor kerst. Na het vertellen van de musical aan de leden, zijn we gestart met repeteren.
Dat houdt in per scne oefenen. De kinderen verzinnen zelf de tekst die bij het stukje past. De liedjes (zelf gecomponeerd en geschreven), worden ook geoefend. Nadat de tekst en melodie onder de knie zijn, brengen de desbetreffende leden de liedjes ten gehore aan de andere leden.
Het decor is getekend, en zal in het groot op panelen worden getekend en worden ingekleurd. Later met het uiteindelijk opbouwen van het decor, worden deze panelen vastgemaakt aan een steigerconstructie. Deze constructie zorgt ervoor dat het toneelspel in 2 verdiepingen kan worden gespeeld.

Hier volgt een korte inhoud van de musical:

Het verhaal speelt zich af in hotel "Schonebeke", die de sfeer van een oud Engels landhuis uitademt. In dit hotel heeft een duivelse eigenaar de touwtjes in handen, waar het hotelpersoneel onder gebukt gaat. In deze tijd van onthaasting en stress, wordt er een moordweekend gehouden. Hieraan neemt een groep jongeren deel, die tijdens dit weekend enkele dramatische ontdekkingen doet.
Niets is wat het is, en zelfs fantasie wordt werkelijkheid....


De uitvoeringen van de musical vinden plaats in jeugdhuis de Louwen, kerkstraat 6, Rucphen. Er zijn 3 uitvoeringen:


Entreeprijzen :
6,00 13 jaar en ouder
3,00 kinderen t/m 12 jaar

Informatie e-mail: info@peeperklips.nl