Ons logo

Terug

Peeperklips naar amateur theaterdans festival

De Peeperklips doet mee aan het AMATEUR THEATERDANS FESTIVAL (ATF) zondag 11 november om 4 uur, theater de nobelaer in Etten leur

Op zondag 11 nov. Om 16:00 uur vind er een uniek dansspektakel in de nobelaer plaats. Amateurdansers presenteren zich op het Amateur Theater dans festival.. Dansmakers en Dansers van alle leeftijden uit de regio Etten-leur laten in het theater zien wat hun creaties en talenten zijn. Het worden verrassende prestaties, waarin t publiek kennis maakt meet de meest uiteenlopende dansstijlen zoals, modern, klassiek, jazz, freestyle jazz, ballroom, linedance, streetdance en dansexpressie.

De peeperklips doet ook mee…….. Met 8 man van de leiding hebben we de geestendans aangepast, ook doen er 4 leden mee, zij dansen als de zogenaamde ‘witten’ . De leiding zijn: Hilly, Niki, Hanneke, Lenny, Wendy, Nicole , Danielle en Annelijn. De 4 leden zijn: Melanie, Femke, Laura en Yvonne.

Heb je die dag niks te doen, wees dan onze ‘fanclub’en kom lekker kijken (inclusief spandoeken) De kaartjes zijn te verkrijgen in Etten-leur aan de kassa van de Nobelaer. De verkoopprijs van de kaartjes bedraagt voor volwassene in de voorverkoop f12,50 en voor kinderen f10,-. Bij verkoop van kaartjes op de dag zelf (11 nov) bedraagt de prijs voor volwassene 15,- en voor kinderen 12,50. De nobelaer, Anna van Berchemlaan, tel: 076-503450

Als jullie nu al weten of jullie willen komen kijken, laat dit dan weten, dan kunnen we a.s. vrijdag (26 okt) de kaartjes al voor voorverkoopprijzen meenemen, zet dit bv. In het gastenboek!

Er is ook een gastoptreden (profesioneel!!) van: de meiden van 5. De realitysoap ‘de meiden van 5’van net 5 was voor dansmaker Stefan Ernst de inspiratiebron om een dansstuk te creëren voor Eye –wash.

Misschien tot dan!!!!!!!! ( we rekenen erop!!)

Terug naar
Archief